KONTAKT
KONTORETS ÅPNINGSTIDER:
MANDAG – FREDAG KL. 8.00 – 16.00
+47 62 11 00 32
+47 62 81 59 81
POST@DYKTIGHANDVERKER.NO

Blogg

Velkommen til vår blogg!

Her vil vi dele vår kunnskap og erfaringer med oppussing av bad. I bloggen finner du råd og tips som vi hjelpe deg å unngå typiske feil ved renovering av bad.

Modern bathroom with light gray tiled walls and floor, an illuminated mirror, a white sink with a chrome faucet on a dark countertop, and a floating vanity with drawers. The room features a glass-walled shower area and various bathroom accessories on the countertop. A small window is visible in the shower area.
Hvor mye koster det å renovere bad?
13.06.2024

Baderomsrenovering er et spennende, men også omfattende prosjekt som krever nøyaktig vurdering av mange faktorer, spesielt når det kommer til budsjett. Et av de vanligste spørsmålene vi får er: „Hvor mye koster det å totalrenovere et bad?"

Hvor lang tid tar oppussing av bad?
08.09.2023

Å renovere et bad kan være en spennende, men også utfordrende oppgave. En av de mest stilte spørsmålene i forbindelse med oppussing av bad er hvor lang tid det vil ta.

Skal du pusse opp badet? Våre kontormedarbeidere vil hjelpe deg med hele prossesen!
24.03.2023

Oppussing av bad er en krevende og omfattende prosess, noe som privatpersoner burde ikke ta på alene. Dyktighandverker AS er en totalleverandør av komplette bad og våtrom og vil hjelpe deg med å få et nytt bad.

6 STEG TIL NYTT BAD
06.10.2022

Drømmer du om et nytt bad men du vet ikke hvordan du kan komme i gang med ditt prosjekt?
I dag forklarer vi hvordan denne prossesen ser ut hos oss, slik at dere kan føle dere tryggere på hvordan dere skal gå frem.

Bygg Reis Deg
29.11.2021

I oktober var vi sammen med vår daglig leder Marcin på et stort arrangement i Lillestrøm – Bygg Reis Deg. Messen samlet over 500 utstillere fra hele oppussingsbransjen.

Hvor jobber vi?
30.07.2021

Våre håndverkere bor i Hagan og kjører til kunder i hele Oslo-område. De fleste oppdrag får vi fra kunder i Oslo-sentrum, men vi påtar oss renoveringer i hele Akershus: Lillestrøm, Eidsvoll, Nittedal, Drammen, Drøbak, Løken, Asker, Frogn, Ski, Nes, Bærum, Ås, Vestby, Jessheim.

Fordelerskap – alt du burde vite
29.04.2021

Å pusse opp et bad er en stor investering. Derfor er det viktig å bruke riktig rørsystem under oppussing som gjør badett ditt tett.

Standard sluk eller linjesluk?
08.04.2021

Hva er forskjeller mellom standard sluk og linjesluk? Når brukes et vanlig sluk og når et linjesluk? Kunder som planlegger oppussing av sitt bad, stiller oss ofte dette spørsmålet.

Når badet pusses opp badet, er den aller viktigste regelen at vannet alltid må finne veien til sluket, uansett hvilken slukløsning som velges ved renovering. Det må være rett fall til sluket.

Når er en totalrenovering av badet nødvendig?
25.03.2021

Oppussing av badet bidrar til at boligens verdi øker, og det er ikke bare de estetiske aspekter det er snakk om. Et bad som er forskriftsmessig bygget gir deg trygghetsfølelse og ro for mange år framover, samt sikrer deg en lavere premie for husforsikring. Noen ganger er det helt klart at du må pusse opp hele badet. Det er for eksempel vannskader som gjør at man må reagere raskt og renovere badet for å bli kvitt problemet. Hva er andre grunner til fullstendig oppussing av badet? Her gir vi noen svar som bygger på våre erfaringer fra samarbeid med nesten 900 kunder som bestilte totalrenovering av sine bad hos oss.

St. Patrick’s Day
17.03.2021

17. mars feires St. Patrick’s Day over hele verden. Er det én ting som går igjen på St. Patrick’s Day er det bruken av fargen grønn! Grunnen til at grønn er den utvalgte fargen, er at St. Patrick brukte et trekløverblad til å forklare de irske hedningene om den hellige treenighet. I dag viser vi noen inspirasjoner til hvordan du kan pusse opp badet ditt grønt!

Huset viktigste rom
10.03.2021

Vet du at mange av oss bruker cirka 30 minutter på badet hver dag? Det betyr at vi årlig er nesten 200 timer på badet.


I dag er badet ikke bare et vanlig, praktisk rom hvor man «kommer inn og går ut». Badet er blitt et viktig sted i huset, spesielt fordi vi nå lever raskerere. For mange av oss har badet blitt et sted hvor vi kan slappe av, hvile og få kreftene tilbake.