KONTAKT
KONTORETS ÅPNINGSTIDER:
MANDAG – FREDAG KL. 8.00 – 16.00
+47 62 11 00 32
+47 62 81 59 81
POST@DYKTIGHANDVERKER.NO

Om oss

Våre tjenester omfatter først og fremst bygging og totalrenovering av våtrom, inkludert rørleggerarbeid, legging av membran osv. Vi konsentrerer oss på store prosjekter som etablering av nye bad fra A til Å, samt komplette oppussinger av eksisterende bad. Utfordrende oppdrag er heller ikke noe nytt for oss, vi har allerede etablert et nytt toalettrom der et gammelt skap sto tidligere, så hvis du ønsker å forandre plassering av utstyr på badet ditt helhetlig, er det ikke noe vanskelig for oss!

Vi har operert på det norske markedet siden 2004. Vårt arbeidsområde er i Oslo og Akershus (Lillestrøm, Eidsvoll, Nittedal, Asker, Frogn, Ski, Nes, Bærum, Ås, Vestby). Etter å ha utført mange oppdrag for både private kunder og firmaer, har vi i dag god erfaring med ulike typer renoverings- og byggearbeid. I løpet av disse årene har vi valgt ut en gruppe erfarne og kvalifiserte håndverkere som er utprøvd på mange oppdrag i Norge. De kjenner godt norske normer og standarder.
Vi leverer nødvendig dokumentasjon og gir 10 års garanti på utført arbeid. Vi er sentralt godkjent for ansvarsrett innen prosjektering og utførelse av sanitærinstallasjoner, og som søker.

Ved spørsmål, henvendelser, ønske om eventuell befaring kan du kontakte oss via epost eller på tlf. +47 62 81 59 81. Våre kontorarbeidere snakker norsk og engelsk, så det er ikke noe problem å komme i kontakt med oss. På hovedkontoret driver vi med kreativ prosjektering, visualiseringer, presis beskrivelse av pristilbud og kundekontakt slik at du får smarte løsninger som hjelper å holde kostnadene ned. Vi tilbyr en komplett service og kan bistå deg med hele prosessen: vi tar oss av søknad om tillatelse til kommune, arkitekttegninger, materialbestilling, frakt, koordinering av håndverkere m.m.

Dyktighandverker AS er anbefalt av Byggstart, en tjeneste som kvalitetssikrer og formidler byggefirmaer. Byggstart overvåker løpende kredittrating, godkjenninger og referanser.

Du kan finne oss også på mittanbud.no og sosiale medier ( Facebook, Instagram).

Det viktigste for oss er først og fremst fornøyde kunder!