KONTAKT
KONTORETS ÅPNINGSTIDER:
MANDAG – FREDAG KL. 8.00 – 16.00
+47 62 11 00 32
+47 62 81 59 81
POST@DYKTIGHANDVERKER.NO

Referanser

Fornøyde kunder er det som er viktigst for oss, og vi er stolte av alle fantastiske referanser som vi har samlet opp gjennom årene.

Vi vil takke alle våre kunder som bestemte seg å gi oss sin anmeldelse.

Her kan du lese hva våre kunder sier om oss. Du kan også kontakte dem og høre selv hvordan det var å renovere med oss!

DYKTIGHANDVERKER.NO
PÅ MITTANBUD

(gjennomsnitt evaluering 4.7)

SJEKK UT VÅR PROFIL
 • Arnold, 47256274, Sørumsand
  17.04.2024

  Totalrenovering av bad

  Etter å ha vurdert 20 firmaer over ett år kom Dyktighandverker på befaring og leverte et detaljert og gjennomarbeidet forslag til nytt bad. Dyktighandverker AS var ikke det rimeligste tilbudet men hadde kortest leveringstid på totalrenovering. Etter oppstartmøte startet Rafal dagen etter på bade prosjektet og fullførte hele badet på 12 arbeidsdager på en profesjonell og tilfredsstillende måte etter NS (norsk standard). Plassering av møbler, badekar mm. ble justert etter våre ønsker underveis. Ny avtrekkskanal fra bad til vifte loft ble også gjort i tillegg etter vårt ønske. Dyktighandverker var et hyggelig bekjentskap med god kommunikasjon og ryddige rutiner. Vi fikk et oversiktlig sluttdokument med bilder på arbeidet som ble gjort. Vi anbefaler totalrenovering av bad utført av dette firmaet.

 • Øyvind, 950 96 996, Oslo
  25.01.2024

  Baderomsrenovering

  10 av 10 erfaring. Disse gutta var lydhøre for kommunikasjonen min og tilgav når vi trengte mer tid på min side. Arbeidet er utmerket og tok bare 2 uker (i motsetning til 3,5 som de sa i utgangspunktet). Vi kunne ikke vært mer fornøyd med verken resultatet eller menneskene vi handlet med.

 • Thomas, 99441037, Oslo
  24.01.2024

  Komplett renovering av bad

  Dyktighandverker AS totalrenoverte bad og gulv til vaskerom. De var raske til å kommunisere, men det ble en del e-poster og telefonsamtaler frem og tilbake for å få et godt tilbud, samt å være presis på hva som skulle gjøres i jobben. Alt i alt var de tålmodige og profesjonelle selv om det tok lang tid. Da jobben startet var det nødvendig å informere håndverkerne om det vi hadde blitt enige om i tilbudet slik at vi fikk det slik vi ville. Det ble noen justeringer underveis, men håndverkerne var løsningsorienterte, kom med anbefalinger og var profesjonelle, slik at vi fikk til den beste løsningen. Håndverkerne Wojciech og Rafał var utrolig raske i jobben, ryddet etter seg hver dag og var hyggelige. Badet (og vaskeromsgulvet) de lagde er utført med millimeterpresisjon. Anbefales på det sterkeste.

 • Per, 90535091, Oslo
  07.12.2023

  Totalrenovering av 2 baderom

  Dyktighandverker AS renoverte 2 baderom for oss i 2023. Vi er veldig godt fornøyde med resultatet. Fine baderom. Prosjektet ble utført helt etter avtalt tid og også etter avtalt kostnad. Dessuten var vi svært godt fornøyd med Dyktighandverkers 2 medarbeidere. De var profesjonelle og veldig hyggelige å samarbeide med.

 • Marie-Louise, 92610578, Haslum
  24.05.2023

  Totalrenovering av bad, oppussing av stue og gang

  Dette er tredje gangen vi bruker dyktig håndverker til å bygge bad. Denne gangen var det Radek og Seweryn som jobbet hos oss. De bygget et helt nytt rom til badet i første etasje med alt arbeid fra grunnen av, og i tillegg pusset de opp stuen og gangen, med blant annet nye vegger, tak og gulv.
  Arbeidet de utførte er helt strålende! Utrolig god kvalitet, og vakkert håndverk. Siden huset vårt er gammelt, dukket det opp utfordringer underveis, som gutta løste uten problemer.
  Håndverkerne var også utrolig hyggelige, serviceminded og enkle å kommunisere med.
  Vi kommer garantert bruke dyktig handverker neste gang!

 • Reidun, 48286975, Kolsås
  17.05.2023

  Komplett renovering av bad

  Totalrenovering av bad ble utført raskt og profesjonelt på kortere tid enn forventet. Kontrakt / papirarbeid var ryddig med entydige retningslinjer fra starten.
  Resultatet ble kjempebra. Stor takk til Zbigniew og Sebastian som gjorde førsteklasses arbeid. Basert på lang erfaring og sans for design & detaljer, kunne de komme med gode løsninger på et tidlig tidspunkt. De hadde en god og hyggelig væremåte og var lette å kommuniserte med underveis. Dette er dyktige folk en kan stole på og kan sterkt anbefales.

 • Hans, 90536535, Oslo
  22.03.2023

  Oppussing av bad

  Vi fikk totalrenovert vårt baderom av Dyktighandverker. Kvaliteten på arbeidet og punktlighet var helt topp. Dette er håndtverkere med ambisjoner. Badet mitt er lite, og dette løste de ganske fint synest jeg. Arbeidet tok ca 2,5 uker.

 • Karianne, 97794004, Slattum
  23.02.2023

  Utbygging av nytt bad i kjeller

  Vi skulle bygge nytt bad i gammel vaskekjeller fra 70-tallet. I tillegg skulle vi flytte vaskerom til en gammel bod. Fikk et grundig og helhetlig tilbud, og ble forespeilet 3 ukers jobb. Wojtek og Rafal ble ferdig med alt på 2,5 uker. Fin kommunikasjon underveis og veldig løsningsorientert!

 • Torleif, 91307705, Oslo,
  10.01.2023

  Totalrenovering av bad

  De totalrenoverte et lite bad i leiligheten min. De var dyktige, hyggelige og løsningsorienterte

 • Tonje, 93235497, Oslo
  29.11.2022

  Totalrenovering av bad

  Sebastian og Zbigniew fra Dykighåndtverker.no har totaltrenovert badet vårt. De har høy faglig kvalitet, er veldig hyggelige og pålitelige, og de er ryddige. Jeg kan virkelig anbefale dette firmaet.

 • Eirik, 48177317, Løvenstad
  29.11.2022

  Renovasjon og utvidelse av bad

  Jeg skulle totalrenovere badet mitt ved å benytte Dyktighandverker,og representantene derfra Wojtek og Rafal gjorde en meget proffesjonell jobb.Det ble litt utvidelse av baderommet,og resultatet ble akkurat sånn som jeg hadde forestilt meg på forhånd.Jeg følte jeg kunne lene meg tilbake og konsentrere meg om min egen jobb,og det gikk smertefritt hele veien.Veldig effektive og koordinerte med alt som har vært gjort inkl. elektrikere og andre som måtte ha vært innvolvert underveis i arbeidet med badet mitt.Vil absolutt anbefale Dyktighandverker videre til andre.

 • Stewart, 90777262, Oslo
  04.11.2022

  Totalrenovering av bad

  We are delighted with the end result of our new bathroom. Wojtek and team were fast, great with communications and updates and most important created a fantastic end result. Can highly recommend.

 • Amela, 92280360, Oslo
  21.10.2022

  Oppussing av bad

  Vi hadde Zbigniew og Sebastian fra Dyktighandverker hjemme hos oss for totalrenovering av et bad. De var effektive og enkle å kommunisere med, og vi er svært fornøyde med vårt nye bad. De har holdt hva de lovet, og badet ble ferdig på 2 uker. Det ble kjempefint! Vi er svært fornøyde med godt håndverk. Anbefales!