KONTAKT
KONTORETS ÅPNINGSTIDER:
MANDAG – FREDAG KL. 8.00 – 16.00
+47 62 11 00 32
+47 62 81 59 81
POST@DYKTIGHANDVERKER.NO

Referanser

Fornøyde kunder er det som er viktigst for oss, og vi er stolte av alle fantastiske referanser som vi har samlet opp gjennom årene.

Vi vil takke alle våre kunder som bestemte seg å gi oss sin anmeldelse.

Her kan du lese hva våre kunder sier om oss. Du kan også kontakte dem og høre selv hvordan det var å renovere med oss!

DYKTIGHANDVERKER.NO
PÅ MITTANBUD

(gjennomsnitt evaluering 4.7)

SJEKK UT VÅR PROFIL
 • Thomas Bratsberg, 975 83 725, Oslo
  05.05.2021

  Oppussing av bad

  Begrunnelse valg: Jeg valgte dyktighandverker fordi de fremsto som profesjonelle fra start til slutt. Prosessen: Hele prosessen har vært ryddig, alt fra oppstartsmøte rivingsarbeid, kontrakt dialog, og papirer på utført arbeid. Underveis fikk jeg informasjon om hva som skulle gjøres, og ble ringt opp ved spørsmål underveis mens jeg var på jobb. Kvalitet: firmaet innhentet elektriker og bruker rørlegger i tillegg til flislegger og håndtverkere. Håndtverkerene var svært dyktige, ypperlig kvalitet, fine detaljer i snekringsarbeid, flislegging og montering. De yter god service og er svært behjelpelige. Badet ble akkuratt som jeg ønsket og jeg vil bruke de igjen. Anbefales på det sterkeste

 • Mike, 99113151, Østerås
  19.02.2021

  Total renovering av et baderom

  Veldig fornøyd. Rask respons til alle spørsmål fra kontoret. Hyggelig og flink håndverkene hjem hos oss; Mariusz og Artur. 2 uker for en komplett oppussing og ingen snarveier tatt. Imponerende.

 • Mai, 450 35 174, Fetsund
  10.02.2021

  Totalrenovering av bad

  Vi er superfornøyd med renoveringen av vår bad som ble gjennomført i november 2020. Det var en god dialog mellom handverker og oss. De arbeidet veldig effektivt og nøysom. Vi ser også på resultatet etterpå at det er kvalitet i handverket deres. Alt av beslutt ble tatt i tråd med kontrakt og det beste av alt er at de rakk fristen med flere dager og at det ble minimalt med ekstra kostnad. Vi er så fornøy med arbeidet at vi skal bruke dem igjen nå på vår neste bad.

 • Heivind, 922 901 39, Oslo
  02.09.2020

  Totalrenovering av bad

  Dyktighandverker AS totalrenoverte badet vårt våren 2020.
  Helt fra første konsultasjon og befaring fikk vi et godt inntrykk av bedriften. Vi fikk tilbudet raskt, og alle endringer vi ønsket ble innarbeidet i tilbudet mye kjappere enn vi hadde forventet. Kommunikasjon via mail gikk veldig greit og vi fikk svar på alle spørsmål vi hadde ofte innen samme arbeidsdag. Svarene var konsise og gav et veldig profesjonellt inntrykk.
  Selve arbeidet ble utført effektivt og
  grundig, og vi følte at vi ble holdt informert gjennom hele prosessen.
  Vi er svært fornøyde med det nye badet vårt. Prisen var svært konkurransedyktig, det var veldig greit å få raske tilbakemeldinger på endringer i pris ettersom vi gjorde endringer i møblement, og med småbarn i hus var det fantastisk at jobben ble utført så raskt. Håndverkerarbeidet er svært pent utført, og vi har ikke fått noen uheldige overraskelser i etterkant. Anbefales på det varmeste.

 • Knut, 416 15 969, Skjetten
  10.07.2020

  Totalrenovering av bad

  Vi er meget fornøyd med utført arbeid av Dyktighåndverker. Badet ble ferdig innen 9 arbeidsdager. Prisen ble som avtalt. Vi hadde god kommunikasjon underveis med prosjektleder. Tusen takk forhåndverkerne Wojtek, Rafal og Sebastian. De er så flinke, løsningsorenteirte og hyggelige folk. Dem kan anbefales på det varmeste.

 • Ellen, 41470683, Oslo
  20.02.2020

  Totalrenovering av bad

  Da jeg skulle totalrenovere badet, valgte jeg å bruke Dyktig Handverker siden jeg bare hadde hørt positive ting om dette firmaet fra flere hold. Resultatet ble veldig bra, og badet ble ferdigstilt før tiden. Jeg kan trygt anbefale dette firmaet til andre. Tusen takk til Wojtek og Rafael!

 • Aina, 97460604, Lillestrøm
  20.02.2020

  Totalrenovering av bad

  Vi total renoverte baderommet vårt som var godt brukt i over 20 år. Vi er meget fornøyd med arbeidet utført av Rafal og Zbyszek. De var utrolig effektive, samtidig som de forhørte seg om alle beslutninger og kom med gode løsninger underveis. All arbeid ble godt utført og med høy standard. Vi kan varmt anbefale Dyktighandverker AS og kommer definitivt til å bruke firmaet ved evnt behov senere.

 • Fahim, 907 06 312, Skedsmokorset
  05.12.2019

  Renovering av 2 bad (ca. 6 og 8 m2)

  Vi valgte å benytte oss av Dyktighåndtverker til å totaltrenovere 2 bad i huset vårt. Av de totalt 5 håndtverkerfirmaene som kom på befaring var Dyktighåndtverker desidert best på pris, kommunikasjon og profesjonalitet. Alle utfordringer som oppsto ble løst kjapt og effektivt og kommunikasjonen med vår håndtverker Wojtek var veldig god! Vi hadde kjøpt inn alt av materialer og innredning noe jeg anbefaler da det gjør at ting går fortere fram. Anbefaler også å våre svært delaktig og nøye når man diskuterer og forklarer til håndtverkerne, ellers så kan det bli kjappe løsninger. Alt i alt er vi veldig fornøyd med badene vi totalrenoverte, anbefaler Dyktighåndtverker på det varmeste!

 • Tor, 90508827, Oslo
  20.11.2019

  Skal totalrenovere et tidligere kjøkken til et nytt bad

  Vi er svært fornøyde med de to håndverkerne Piotr Buzniak og Blazej Kelz som utførte arbeidet. De var effektive, raske, ryddige, positive, blide, hjelpsomme og kvalitetsbevisste. Vi kan trygt anbefale firmaet dersom de andre håndverkerne holder samme kvalitet.

 • Helge, 958 09 133, Oslo
  22.10.2019

  Renovering bad

  Totalrenoverte et lite bad i leiligheten. Hadde tre bedrifter som kom og så på. Fikk et veldig ryddig tilbud fra Dyktighåndverker AS som lå midt på treet i pris. Kommunikasjonen underveis var veldig grei og de avtaler vi hadde ble holdt. Jobben ble gjort raskt og slik jeg vurderer det med god kvalitet og med god dokumentasjon. Det var også ryddig på arbeidsplassen og lite “gris” i resten av leiligheten. Romak fra Dyktighåndverker AS var grei å forholde seg til og holdt de avtalene vi hadde. Sluttresultatet ble også veldig bra og badet ble veldig fint. Kan trygt anbefale Dyktigehåndverker AS både mhp pris, kvalitet og punktlighet.