KONTAKT
KONTORETS ÅPNINGSTIDER:
MANDAG – FREDAG KL. 8.00 – 16.00
+47 62 11 00 32
+47 62 81 59 81
POST@DYKTIGHANDVERKER.NO

Våre Prosjekter

Vi kan bygge ditt drømmebad fra A til Å. Vi har over 18 års erfaring i bransjen og vi har pusset opp over 1000 baderom i hele Oslo-område. Her kan du se noen av dem. Dersom du ønsker et like vakkert bad, ta kontakt med oss!

 • Son

  “Vi skulle totalrenovere og utvide et gammelt bad fra 70-tallet, og jobben gikk til Dyktighandverker.no. Kommunikasjonen underveis har vært god, og håndverkerne har vært punktlige, hyggelige og svært profesjonelle i arbeidet. Jobben tok i underkant av to uker, og det var imponerende å følge hvert steg i prosessen, og ikke minst tempoet på arbeidet. Håndverkerne har informert godt underveis og vi kunne ikke vært mer fornøyde med resultatet!” – Fredrik

 • Oslo

  “Veldig bra, Jobben gikk som avtalt. Raskt, ryddig og med god bygge kvalitet. ”

  – Roger

 • Oslo

  “Vi er ekstremt fornøyde med totalrenoveringen de gjorde av vårt lille bad. God kommunikasjon med prosjektleder som besvarte en masse nybegynnerspørsmål på mail før oppstart, hjelp med byggemelding osv. Veldig effektiv innsats fra Artur mfl på stedet. Badet sto ferdig på rett under to uker.”

  – Nils Martin

 • Hagan

  “Jeg har brukt Dyktighanverker.no sine tjenester i et lengre periode. De sørger med gode tips og veiledning i hele prosessen. De flinke håndverkere er oppfinsome og finner løsning om det skulle komme opp noe. Anbefales!”

  – Hans Petter

 • Oslo

  Oppussing av et bad i en flott bygård gjorde at badet ble fresh og visuelt mye større. Kombinasjon av mindre vaskemaskin ved siden av foldedør i dusjen har bidratt til mer komfortabel bruk.

 • Høvik

  Vår kunde ønsket å slå et baderom sammen men en oppgang, slik at de ville få et stort og komfortabelt baderom. Prosjektet var vellykket med tankte på at vi samtidig har koblet vann- og avløpsrør til fremtidig kjøkken og rør til sentralvarmen.

 • Vestby

  Det er helt mulig å få til et nytt bad på busjett. Riktig baderomsinnredning kan bidra til et bedre plass på badet, selv i et så lite rom. Ved bruk av keramiske fliser i steinfarge fremstår helheten veldig hamonisk og elegant.

 • Hagan

  “Utførte godt håndverk. Arbeidet effektivt og leverte iht avtale. Utførte uten problemer ekstra arbeid vi kom på underveis. Ryddet godt etter seg underveis i arbeidet. God pris.”

  – Claes-Gøran Bye

 • Oslo

  “Fikk besøk av Patryk og Genio, to svært hyggelig, ryddige, effektive og profesjonelle håndverkere, god kommunikasjon underveis. God kommunikasjon med kundesenter. Veldig fornøyd med resultatet! Ble ferdigstilt noen dager før antatt. Tommel opp.”

  – Ilias

 • Bærums Verk

  “Raskt og rimelig totaloppussuing av bad. Flinke og profesjonelle håndverkere som utførte alle typer arbeid. Ferdig på to uker og en dag. Det var over min forventning. Planlegg gjerne nøye så gjør de nøyaktig som du bestiller. Tar ellers raskeste vei til målet.”

  – Øystein

 • Oslo

  Her har vi gjennomført totaloppussing av et bad og bygd opp ett nytt bad fra grunn av. I tillegg ble røropplegg modernisert i hele etasjen, inkludert rørføring til kjøkken. Takket være samarbeid med vår arkitekt ble badet og andre rom tegnet med mange praktiske løsninger.

 • Slependen

  “Totalrenovering av bad. Pålitelig, ryddig, løsningsorientert og effektivt. Arbeidet ble ferdigstilt over en uke før forespeilet tid og alle avtaler overholdt. Tusen takk til Adam og Ceynowe for vakkert utført arbeide. Gir mine beste anbefalinger!”

  – Hanne

  1 2