KONTAKT
KONTORETS ÅPNINGSTIDER:
MANDAG – FREDAG KL. 8.00 – 16.00
+47 62 11 00 32
+47 62 81 59 81
POST@DYKTIGHANDVERKER.NO

Jan, 97577270, Oppegård

Publisert på: 29. September 2017 i 10:06

Forfatter:

Kategori: Oppussing av bad

Jeg har benyttet Dyktig håndverker til å totalrenovere et bad, samt at de utførte ekstra arbeid på bad nr. 2. Jeg fikk firmaet anbefalt av en nabo. De sendte først en arkitekt som kom med særdeles gode innspill til mulige løsninger og fargesammensetninger. Deres håndverkere var særdeles hyggelige, effektive og ikke minst dyktige. Ikke noe var et problem som ikke kunne løses. De stod virkelig på og var klart stolte over det de drev med. Her snakker vi yrkes stolthet.Firmaet sørget for å holde meg oppdatert på fremgangen og var svært profesjonelle i all samhandling jeg hadde med dem. Jeg kan klart anbefale disse videre. Det kommer jeg også til å gjøre overfor de jeg kjenner

Totalt antall kommentarer: 0

Legg igjen en kommentar

Din e-post vil ikke bli publisert.

Du kan bruke følgende HTML Tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

DYKTIGHANDVERKER.NO
PÅ MITTANBUD

(gjennomsnitt evaluering 4.7)

SJEKK UT VÅR PROFIL