Vet du at mange av oss bruker cirka 30 minutter på badet hver dag? Det betyr at vi årlig er nesten 200 timer på badet.


I dag er badet ikke bare et vanlig, praktisk rom hvor man «kommer inn og går ut». Badet er blitt et viktig sted i huset, spesielt fordi vi nå lever raskerere. For mange av oss har badet blitt et sted hvor vi kan slappe av, hvile og få kreftene tilbake.


Derfor er det viktig at badet er et pent sted hvor vi har stor trivsel og har lyst på å være. Et sted med riktige farger, praktisk innredning og fint tilbehør som kan skape opplevelsen av et hjemmespa også i et lite badrom.


Går du med følelsen av at badet ditt nettopp mangler noe av dette, en luksus du gjerne vil unne deg? Da kan en prat med Dyktighandverker AS være løsnigen! Vi har lang erfaring med å pusse opp og forvandle et vanlige bad til rom som både gir den gode stemningen og har de mange praktiske løsnigene som teller i daglige bruk.


Når er tiden moden for å pusse opp badet? Ofte treffer vi kunder som er lei av det gamle, umoderne badet. De ønsker seg et rom med større komfort og bedre stemning. Andre har kjøpt ny bolig, men med et bad som trenger oppgradering før de flytter inn. De ønsker seg trivsel på badet fra første dag. Noen skal selge boligen eller leiligheten og ser at et nyrenovert bad kan bidra til bedre pris og raskere salg.


Selve oppussingsarbeider kan være belastende, men Dyktighandverker AS kan med sin erfaring skape et fint bad du virkelig vil trives i. Selve oppussingen gjennomføres med minst mulig ulempe for deg. Dette kan vi. Ulempene du har mens oppussing pågår, glemmes raskt når det nyoppussede og innbydende badet står der. Det gode tidspunktet for en oppussing kommer sjelden. Det er bare å komme i gang.Se hvordan vi forvandlet badet hos en av våre kunde.