REFERANSER

Veldig bra, Jobben gikk som avtalt. Raskt, ryddig og med god bygge kvalitet.

Roger, 991 09 918, Oslo

Totalrenovering av bad

Tommel opp til dyktighandverker som totalrenoverte vårt bad Konkurransedyktig pris, møtte presis på befaring. Kom med kreative løsninger. Erfarne, vennlige og effektive, jobben ble gjort på under 2 uker. God kommunikasjon hele veien. Ved problemer kontaktet de oss og kom med gode forslag til løsninger. Vi følte oss ivaretatt og trygge på at jobben ble gjort ordentlig. Supert resultat! Anbefales!

Lene, 971 18 581, Lørenskog

Oppussing / renovering av bad

Totalrenovering av bad. Pålitelig, ryddig, løsningsorientert og effektivt. Arbeidet ble ferdigstilt over en uke før forespeilet tid og alle avtaler overholdt. Tusen takk til Adam og Ceynowe for vakkert utført arbeide. Gir mine beste anbefalinger! Hanne Stang, Tanum

Hanne, 412 91 876, Slependen

Helrenovering bad

Arbeidet ble utført både raskt og godt og hele prosessen tok kun 3 uker. Alt var godt organisert og jeg kunne reise bort og overlate alt arbeid til dem. Fikk også e-post med bilder av prosessen underveis. Dokumentasjon på alt som har blitt gjort, etter alle regler for våtrom, ble sendt på e-post i etterkant. Gode og kreative råd ble gitt underveis i prosessen, og det har vært lett å samarbeide både med håndverkerne og kontoret.
Resultatet har blitt et nytt bad som har blitt estetisk veldig fint, praktisk og meget lett å rengjøre. I ettertid fant vi ut at termostaten ikke ga full varme. Da kom elektrikerne på kort varsel og byttet termostat, selvfølgelig kostnadsfritt. Superfornøyd!

Dag Frode, 92 22 14 98, Langhus

Renovering av bad

Håndverkerne Genio og Pathryk har vært både hyggelige, hjelpsomme og service-minded. De var pålitelige og møtte alltid opp til avtalt tid. Arbeidet ble utført både raskt og godt og hele prosessen tok kun litt over 2 uker. Arbeidet var godt organisert, ingen venting på andre håndverkere som f.eks. elektriker. Gode og kreative råd ble også gitt underveis i prosessen, og det har vært lett å samarbeide både med håndverkerne og kontoret.
De både dekker veldig godt til og rydder også veldig bra etter seg. Resultatet har blitt et nytt bad som jeg er veldig godt fornøyd med.

Ann-Jorunn, 41 52 58 37, Ski

Renovering av bad

Utrolig hyggelige og proffe håndverkere. Ga gode råd og anbefalinger på et slitent bad som trengte sårt en real oppgradering. Badet ble kjempefint og jeg fikk god informasjon underveis. Anbefales på det sterkeste. De jobber raskt (2 uker), nøyaktig og profft. Resultatet ble fantastisk. Kommer til å bruke dem igjen neste gang jeg skal pusse opp et større bad.

Terje, 926 01 824, Oslo

Totalrenovering av bad

Vi er svært fornøyd med måten arbeidet ble løst på, fra a til å. Det var god kommunikasjon med både kontoret og arbeiderne som jobbet her. De har vært faglig dyktige, gode sparringspartnere på å finne løsninger underveis, og veldig hyggelige.

Ida og Johan, 911 22 035, Oslo

Totalrenovering av to bad og vaskerom

Kan absolutt anbefales! En utrolig positiv opplevelse med Dyktighandverker fra a til å. Arbeidet ble utført raskere enn estimert, og resultatet ble nydelig! Virkelig dyktige fagfolk. God prosess hele veien. Lett å få tak i, og god kommunikasjon. Kom også med innspill underveis når han mente at det vi hadde ønsket oss ikke ville ble estetisk pent, og presenterte alternative løsninger som ble penere. Anbefales! Kommer til å bruke dem på neste bad!!

Kathinka, 414 08 431, Løvenstad

Rehabilitering av bad

Dyktighåndverker leverte et konkurransedyktig tilbud på pris og lovte å ferdigstille på relativt kort tid. Samarbeidet fungerte veldig godt, vi hadde to dyktige og hyggelige håndverkere som jobbet intenst i tre uker for å få badet klart og løste små utfordringer på en god måte. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet og kan anbefale firmaet for andre som skal rehabilitere bad!

Steinar, Oslo, 950 16 645

Totalrenovering av bad

Dyktighandverker.no gjorde en meget god jobb med konverteringen av en liten 3.5 kvm bod, til et bad. Tilbudet ble levert som avtalt, arbeidet bli gjennomført innen avtalt tid, alt ble gjort presist og dokumentert i.f.t. krav fra kommunale myndigheter. Jeg må også si at de to håndverkerne de satte på jobben var svært høflige, hyggelige, og meget dyktige (Janusz og Rafal).

Thomas, Oslo, 918 53 223

Toalett Bad

DYKTIGHANDVERKER.NO PÅ MITTANBUD

(gjennomsnitt evaluering 4.7)

SJEKK UT VÅR PROFIL