REFERANSER

Totalrenovering av bad på 14 kalenderdager.

Espen, 977 34 435, Oslo

Renovering av lite bad i kjeller

Vi er veldig fornøyde med denne bedriften. God og ryddig kommunikasjon hele vegen. Vi er også meget fornøyde med de to håndverkerne Janusz og Rafau, som utførte jobben hos oss. De gjorde om vårt tidligere vaskerom og bod til et fantastisk bad. Løsningsorienterte og rett og slett dyktige håndverkere.

Bengehya, 988 43 246, Eidsvoll verk

Gjøre om vaskerom og bod til bad

Dyktige håndverkere som la sin flid i arbeidet. Jeg er veldig imponert over sluttresultatet og finish og arbeidet ble utført i henhold til avtale. Arbeiderne var ryddige underveis, hensynsfulle og kommunikasjonen var god. Jeg vil definitivt bruke dem igjen ved senere behov og anbefale dem til andre.

Cathrine, 950 85 808, Blommenholm

Oppussing av bad

Ombygging bad, toalett og vaskerom ca 9,5 kvm samt to takvinduer.
Meget bra kombinasjon av pris og levert kvalitet på et oppdrag som ble relativt komplisert grunnet ymse komplikasjoner. De kunne også ta diverse småting som vi kom på underveis, feks skifte av varmtvannsbereder som egentlig ikke var del av opprinnelig anbud. Vi velger gjerne Dyktighandverker.no igjen.

Erik, 95150438, Stabekk

Ombygging bad toalett og vaskerom

Bygget et nytt bad og renoverte et gammelt bad. Effektive og dyktige håndverkere som gjorde begge jobbene. Jobbene ble utført raskere en antatt og med god standard. Noe språk forvirring, men prosjektleder var bare en telefon unna for oppklaring. Kan trygt anbefale de til slike jobber.

Knut, 980 77 483, Slattum

Renovere bad

Veldig flinke 🙂

Morten, 467 44 481, Lillestrøm

Totalrenovering bad i blokk

Veldig bra, Jobben gikk som avtalt. Raskt, ryddig og med god bygge kvalitet.

Roger, 991 09 918, Oslo

Totalrenovering av bad

Tommel opp til dyktighandverker som totalrenoverte vårt bad Konkurransedyktig pris, møtte presis på befaring. Kom med kreative løsninger. Erfarne, vennlige og effektive, jobben ble gjort på under 2 uker. God kommunikasjon hele veien. Ved problemer kontaktet de oss og kom med gode forslag til løsninger. Vi følte oss ivaretatt og trygge på at jobben ble gjort ordentlig. Supert resultat! Anbefales!

Lene, 971 18 581, Lørenskog

Oppussing / renovering av bad

Totalrenovering av bad. Pålitelig, ryddig, løsningsorientert og effektivt. Arbeidet ble ferdigstilt over en uke før forespeilet tid og alle avtaler overholdt. Tusen takk til Adam og Ceynowe for vakkert utført arbeide. Gir mine beste anbefalinger! Hanne Stang, Tanum

Hanne, 412 91 876, Slependen

Helrenovering bad

Arbeidet ble utført både raskt og godt og hele prosessen tok kun 3 uker. Alt var godt organisert og jeg kunne reise bort og overlate alt arbeid til dem. Fikk også e-post med bilder av prosessen underveis. Dokumentasjon på alt som har blitt gjort, etter alle regler for våtrom, ble sendt på e-post i etterkant. Gode og kreative råd ble gitt underveis i prosessen, og det har vært lett å samarbeide både med håndverkerne og kontoret.
Resultatet har blitt et nytt bad som har blitt estetisk veldig fint, praktisk og meget lett å rengjøre. I ettertid fant vi ut at termostaten ikke ga full varme. Da kom elektrikerne på kort varsel og byttet termostat, selvfølgelig kostnadsfritt. Superfornøyd!

Dag Frode, 92 22 14 98, Langhus

Renovering av bad

DYKTIGHANDVERKER.NO PÅ MITTANBUD

(gjennomsnitt evaluering 4.7)

SJEKK UT VÅR PROFIL