KONTAKT
KONTORETS ÅPNINGSTIDER:
MANDAG – FREDAG KL. 8.00 – 16.00
+47 62 11 00 32
+47 62 81 59 81
POST@DYKTIGHANDVERKER.NO

Eirik, 48177317, Løvenstad

Publisert på: 29. November 2022 i 11:32

Forfatter:

Kategori: Renovasjon og utvidelse av bad

Jeg skulle totalrenovere badet mitt ved å benytte Dyktighandverker,og representantene derfra Wojtek og Rafal gjorde en meget proffesjonell jobb.Det ble litt utvidelse av baderommet,og resultatet ble akkurat sånn som jeg hadde forestilt meg på forhånd.Jeg følte jeg kunne lene meg tilbake og konsentrere meg om min egen jobb,og det gikk smertefritt hele veien.Veldig effektive og koordinerte med alt som har vært gjort inkl. elektrikere og andre som måtte ha vært innvolvert underveis i arbeidet med badet mitt.Vil absolutt anbefale Dyktighandverker videre til andre.

Totalt antall kommentarer: 0

Legg igjen en kommentar

Din e-post vil ikke bli publisert.

Du kan bruke følgende HTML Tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

DYKTIGHANDVERKER.NO
PÅ MITTANBUD

(gjennomsnitt evaluering 4.7)

SJEKK UT VÅR PROFIL